Elisa Viihde - Ohjeet ja tuki

miten saan mtv 3 katsomon näkymään samsung tabletilla? aloittelija90. Katsomo ei toimi jos siinä ei ole Android 4 tai uudempaa versiota. Katsomo ei toimi

Nyt vittu. Jumittaako teilläkin Katsomo lähes aina ohjelmia

Katsomo HP Android 4.2.2 toimii hyvin ja Sonyn älypuhelin myös 4.4.4. Mtv vaatimaa Silverlight laajennusta en halunnut asentaa pöytäkoneelle joten Android tabletti ollut hyvä valinta.Ruutu ei toimi tabletilla kunnolla joten olen poistanut sovelluksen tabletilta. Ruutu on aivan turha sovellus älypuhelimelle.

Keskustelu - Miksi Katsomo ei toimi? Nyt jo toista päivää

Katsomo uudistui ja vaihtoi nimeään 13.11.2018 sekä muutti osoitteeseen mtv.fi. Nyt Katsomoa kutsutaan siis mtv:ksi. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan nykyinen käyttäjätunnuksesi toimii kuten ennenkin ja samat, tutut ohjelmat ovat edelleen katseltavissa täysin ilmaiseksi.

miten saan mtv 3 katsomon näkymään samsung tabletilla? - Apua

katsomo ei toimi tabletilla

Ensimmäisenä tuomme hyvin pian julki ensimmäisen version iPad-sovelluksestamme (kuva alla). Ensimmäinen versio kattaa maksuttoman sisällön ja kolme ilmaista suoratoistokanavaa (MTV3, Sub, Ava). Tuomme suomalaisille helpon tavan katsoa ”perinteisiä” tv-kanavia tabletilla suoratoistona ja reilusti yli 100:n ohjelman VOD-kirjaston.

MTV3 Katsomon yhteensopimattomuus android 4.4.2

YleAreena, Katsomo* ja Ruutu toimivat kaikilla uusilla Android-tableteilla. Ruutu ei tosin taida näyttää livenä ohjelmia, muuta kuin jotain urheilulähtyksiä. YleAreena softakin voisi olla parempi, mutta noin yleiesti toimii. Katsomokin on paska, mainoksia pukkaa joka väliin, tosin suorat lähetykset kai näkyy ilman lisämainoksia.

Näin saat Areenan ja muut nettikanavat näkymään

IKINÄ ei voi kattoa ohjelmien uusintoja sen jälkeen, kun ko ohjelma on loppunut. Ei IKINÄ. Videota ei voida toistaa, resurssi ei ole käytettävissä. Korjatkaa se jo prkl! Ehkä koneella ohjelmien katsominen onnistuu, mutta auta armiasta jos aiot avata niitä tabletilla tai kännykällä.. ehei, ei. Kanssatovereita?

MTV Katsomon kevät täynnä mobiililanseerauksia - Spotti

Ihan uskomatonta. Ei, kyse ei ole nettiyhteydestäni, sillä pätkimistä tapahtuu kaikilla laitteillani (tv, läppäri, tabletti, kännykkä) nettiyhteydestä (useat eri WiFi-yhteydet/3G) riippumatta. Tuntuu, ettei Katsomo ole koskaan toiminut moitteettomasti, mutta nykyään sitä ei voi katsoa oikeastaan enää ollenkaan.

Mtv:n katsomo ei vaan TOIMI! | Demi

Katsomo ei tietenkään enää toiminut, YLE areena ja Ruutu.fi toimii hyvin. build.propia muokkaamalla sain Katsomon näkyviin, mutta videota toistettaessa sanoo, ettei videota voida toistaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jostain luvin että tarvitsisi jotkut Samsungin DRM ajurit?

Digitreenit: Näin otat kuvakaappauksen laitteesi näytöstä

katsomo ei toimi tabletilla

Kuvakaappaus (screenshot) on nopea ja kätevä toiminto niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimella. Toiminto tallentaa ruutusi näkymän sellaisena kuin sen näet. Jos haluat tallettaa itsellesi tietyltä nettisivulta löytävän tiedon, esimerkiksi aikataulun tai osoitteen, nopein tapa on

2520 tabletilla MTV3:een | OmaYhteisö

Ei vaan onnistu katsella MTV3:n lähetyksiä. Pyytää asentamaan Silverlightin, mutta tabletti ei sitä lataa. Kehottaa etsimään sovelluskaupasta, mutta en kyllä löydä sieltä sellaista. Mitä neuvoksi? Useammissa tuon laitteen arvosteluissa, joita osui googlaamalla silmään on kerrottu että MTV Katsomo ei tuolla laitteella toimi.

Yle Areena ohjeet

Yritän luoda uutta tunnustakin, koska ajattelin et johtuis siitä et tunnuksessa joku vika mut ei lähetä vahvistusviestiä sähköpostiin. Yritin vaihtaa selaintakin mutta ei auta.

Keskustelu - Ruutu.fi ei toimi - tässä ratkaisu ongelmaan

katsomo ei toimi tabletilla

Huom! Videoiden vuokraus ei ole mahdollista iOS-sovelluksella, mutta voit katsella videoita, jos olet vuokrannut videon digiboksilta, Android-laitteelta tai Elisa Viihteen sivuilta. **) Saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Tarkista Elisa Viihde -sovelluksen ominaisuudet käyttöjärjestelmittäin › Lataa Elisa Viihteen mobiilisovellus ›

kuinka kasvattaa rastat
veikkaus yt
kuinka paljon äidinmaidonkorviketta
lataa mtv3 katsomo
hugo peli netistä