Netti-TV: Ravit ohjelma

Kaikki hevosurheilusta: ravit, vihjeet, lähtölistat, hevostilastot, laukka. ”Minulla on paljon ihmisiä elämässä, mutta en ole kenellekään tärkeä.

Ravit | Urheilu | C More

Netti-TV.fi - Kaikki netin tv-ohjelmat ilmaiseksi, yhdessä osoitteessa. Mukana mtv, Ruutu, Yle Areena ja MoonTV. Katso ohjelmia ja suoria lähetyksiä ilmaiseksi eri netti-tv-kanavilta.

Ravit - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

katsomo ravit

You must log in to continue. Log into Facebook. Log In

Vermon Ravirata (@VermonRavirata) | Twitter

katsomo ravit

MTV:n nettipalvelu Katsomo tarjoaa Ylivieskan Toto76-kierrokselta maksutta 2,5 tunnin suoran lähetyksen lauantaina 15.30–18.00. MTV:n pääkanavalla suorana nähdään vain kolme ensimmäistä lähtöä 15.30–16.30, koska Ravikunkun normaaliin alkamisaikaan kello 17 kanavalla starttaa viiden tunnin suora Uusi Lastensairaala -konsertti.

Urheilu - Aihe - MTVuutiset.fi

Kuninkuusravien ensimmäiset osamatkat kilpailtiin lauantaina Rovaniemellä, kun ensimmäisenä vuorossa oli 2100 metrin matka. Ennakkosuosikit olivat vahvoilla molemmissa lähdöissä, avausmatkojen voitot menivät Akaasialle ja Costellolle.

MTV Ravit (@mtvravit) | Twitter

Suomen suosituimmat viihdeohjelmat ja kuumimmat puheenaiheet. Parasta aikaa mtv-palvelussa!

Näin seuraat raveja MTV:n kanavilla - MTVuutiset.fi

katsomo ravit

Keskiviikko-ravit Lue lisää . pe 13.12.2019 Harjoitusravit Lue lisää . la 14.12.2019 Vermon etäpelit Lue lisää . ke 18.12.2019 Keskiviikko-ravit

Netti-TV: Katso tv-ohjelmia ja suoria tv-lähetyksiä ilmaiseksi

katsomo ravit

Maanantain, tiistain, torstain ja perjantain suorat Toto4-, ja Toto5-lähetykset ovat must kaikille ravipelaajille. Joka keskiviikko seurataan Vermon ravi-iltaa niin paikan päällä kuin studiossakin.

vermo.fi - Etusivu

Päivän ravit Lähtölistat, vihjeet ja kaikki taustatiedot pelin tekemiseen. Tulevat ravit Lähtölistat uunituoreina. Tulokset Lähtöjen tulokset reaaliajassa.

Ravit - Ilta-Sanomat

stec_replace_date. stec_replace_icon_div stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

veikkaus siirto pankkitilille
kuinka paljon työttömänä saa tienata
veikkaus tutkimus
pitkäveto voitto 2019
veikkaus mobiilisovellus android