Kuinka. 14,306 likes · 122 talking about this. "Joyous folk pop" - NPR Music Mausteiden tuoksu kun ne lisää kuumalle pannulle. Taikinoiden pehmeä tuntu joka muovautuu käsissä. Ihmisten reagoiminen ruokaan, hyväksyvät nyökkäykset ja hymyt. Viinin tuoksu kun sitä kaataa kastiikeen sekaan. Salaatin rapina. Listaa voisin jatkaa vaikka kuinka kauan. Minä kun teen munkkeja niin kaulin taikinan siitä otan kahvipannun kannella munkin sitten sarvella teen reijän jotka myös paista eli tulee reikä munkkeja ja munkin reikiä. Minulla on siis vanha lehmän sarven pätkä mitä ennen käytettiin kun tehtiin reikäleipiä reijän tekemiseen. Liiana: Hyvä huomio! 🙂 Meillä on itselläkin tarkoitus tänään vielä paistaa munkkeja juuri tällä ohjeella ja maidottomana. Eli maidottomaan versioon kannattaa ilmanmuuta voin tilalle vaihtaa Sunnuntai maidoton leivontamargariini. Kinuskikissa on yleensä kovin tarkka tälläisissä asioissa, nyt on tainnut jäädä tuo voi huomioimatta. En osaa sanoa, tuliko taikinasta sitten liian löysää, kun pursotuksen "raidat" eivät juurikaan jääneet tankoihin. Ja vaikka teoriassa nämä ovat helppoja tehdä, niin yllättävän vaikeaa se käytännössä silti on: millaista taikinan pitää olla, kuinka kauan paistetaan, miten pursotetaan jne. Joku ehkä vielä muistaa, kuinka reilu pari vuotta sitten kituutin itseäni vedonlyönnin takia vuoden päivät ilman valkoista sokeria 🙃 Se oli niin iso juttu ainakin lähipiirissäni, että yhä edelleen minulta kysellään aina silloin tällöin reseptejä vailla sokeria - varsinkin tähän aikaan vuodesta, kun kesä kolkuttelee ovelle ja ruokavalioon halutaan tehdä muutoksia Tuloksena oli mahtavan ilmavaksi kohonneita munkkeja. Sen jälkeen munkit on valmistettu aina samalla kaavalla. Munkit saavat kohota viisi-kuusikin tuntia, ennen kuin ne paistetaan. Munkkien on hyvä antaa kohota riittävän kauan. Öljyn oikean lämpötilan voi valmistaa parhaiten lämpömittarin avulla. kuinkahan kauan raaka pullataikina säilyy, ja voiko sitä edes säilyttää seuraavaan päivään? Ajattelin paistaa vappuaattona munkkeja, mutta koska meitä on vain kaksi, ei munkkeja mene varmaankaan neljää enempää. Niin pientä taikinaa on turha tehdä, ja voisihan sitä syödä tuoreita munkkeja myös vappupäivänä. Lue aiheen Leivonnaiset keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita. Dinan keittiö: tammikuuta 2011
Marenkia, marenkia!: huhtikuuta 2016
kuinka kauan munkkeja paistetaanMunkin paistaminen | Keskustelu | Anna
kuinka kauan munkkeja paistetaanmunkkiresepti - Leivonnaiset - Suomi24 Keskustelut
kuinka kauan munkkeja paistetaan~KesäMassut 2007~ | sivu 115 | Keskustelu | Kaksplus
Munkkien paisto – katso ohjeet, joilla onnistut varmasti! | Maku
Leivonnaiset - Suomi24 Keskustelut
JÄLKIruokaISTUNTO: Uunissa paistetut donitsit ilman valkoista
Kuinka kauan tarvitaan kyynärsauvoja? - YouTube