eipä siinä ehi oikee jarruttaa ja mitä hyötyä siitä on jarruttaa jos se kamera ottaa susta kuvan kaukaa nii ne zoomaa sen poliisilaitoksella suhun ja ottaa sitten yhteyttä vaikkei rekkaria näkyiskään..
Get Your Instant Free Coupon Now. Save up to 80% on Prescriptions.
Get Your Instant Free Coupon Now. Save up to 80% on Prescriptions.
Edellisen vlogin yhteydessä kyselin ämpeetä meitsin kutreista - kuinka niiden käy, selviää nyt. Seuraa mua myös: Twitter: https://twitter.com/Pastorific Inst
Jos niin halutaan, tämä kilometrivero on tehtävissä niin, ettei isoveljen tiedostoihin tule muuta merkintää kuin se paljonko ajamme. Senhän hän jo tietää siitä, että maksamme tankkauksen muovirahalla. Ollilan mötikän ei tarvitse lähettää ulos mitään muuta tietoa kuin sen, kuinka suuren laskun olemme saaneet aikaan.
Käytännössä peltipoliisin kamera ottaa kuvan keskimäärin 30 metrin päässä kamerasta, joten nykykäytäntöön ei siltä osin tule muutosta. 150 uutta peltipoliisia Myöhemmin Suomen teiden varsiin pystytetään moderneja peltipoliiseja lisää noin 150 kappaletta nykyisten 42:n lisäksi. Maanteille kamerat tulevat näihin paikkoihin:
Pitäisi valittaa tasa-arvovaltuuteulle kun tienkäyttäjät ovat eriarvoisessa asemassa valvonnan suhteen. No, ehkä ei sentään. Viimeksi eilen edellä kuljeskellut kotilo päätti keskikaidetiellä hidastaa tolpan kohdalla 100:n alueella reilusti alle 80:iin paniikkijarrutuksella juuri ennen tolppaa kun ajeli ihan tarkkaan satasta muuten.
Liikennevirtaa valvotaan täysin automaattisesti. Kuvauspäätöksen tekee tutka, kuvan ottaa kamerayksikkö ja kuvat tallentuvat kovalevylle, josta ne siirretään asemalla eteenpäin tarkempaa tutkimusta ja sakotusta varten. Auton lisäksi myös kuljettaja on tunnistettava kuvasta.
Peltipoliisi räpsähtää jo 3 km/h ylinopeutta ajaville, mutta tällöin selviää vielä kirjallisella huomautuksella. Mikäli nopeus on yli 8 km/h auton omistajalle lähtee rikesakko. Suuremmissa ylinopeuksissa poliisi määrää päiväsakkoja tai jopa ajokieltoa. Poliisi kertoi maanantaina
Kokeile itse kuinka se onnistuu! Kun kaadat lasillisen maitoa vuonna 2035, sen hiilijalanjälki on pyöreä nolla. Tavoite on hurja, mutta sen kanssa ollaan täysin vakavissaan.