Kodin Kuvalehti – Blogit | Nelliina – Kun DIY menee pieleen

kuinka monta kenkäparia omistat

Kuinka monta kertaa olet käynyt helsingissä (muu kuin esim läpiajaminen)? Omistatko reppua? Jos omistat, kuinka monta? Kuinka monta kännykkää olet elämäsi aikana omistanut? Pahin virheostos ikinä? Entä paras ostos? Mikä on halvin hyväksi toteamasi kosmetiikkatuote? (Nimi ja hinta) Tulipa aika monta :DD

Mitä kenkäsi kertovat? - MTVuutiset.fi

kuinka monta kenkäparia omistat

Montako toppatakki ja kenkäparia omistat? Varmaan aika monta, jos et voi niitäkään käyttää peräkkäisinä päivinä. Tottahan toki vaatteita pidetään niin kauon kun ne ovat puhtaita. Mulla on yleensä gollegehousut ja farkut viikon verran käytössä, t-paita muutaman päivän, pitkähihainen vajaan viikon verran.

Keskustelu - Gallup: Kuinka monta kenkäparia omistat? Kerro

kuinka (“ how ”) + monta (“ partitive singular form of moni - many ”) Adverb . kuinka monta. how many? (what number of?) Kuinka monta kertaa olen sanonut, ? How many times have I said ? Synonyms . montako

Kuinka monta? - YouTube

kuinka monta kenkäparia omistat

Get in touch with arttu ikonen (@arttry) — 30 answers. Ask anything you want to learn about arttu ikonen by getting answers on ASKfm.

kuinka monta - Wiktionary

kuinka monta kenkäparia omistat

Paljastat pukeutumisellasi itsestäsi enemmän kuin uskotkaan. Ota selvää, mitä kenkäsi sinusta kertovat!

Time to ask me - Saijis

Kuinka monta kenkäparia omistat? Mikä on paras shoppailukaupunki? Kuvaile tyyliäsi yhdellä sanalla? Parhaat nettikaupat? Mikä on ollut pahin muotimokasi? Mitä haluamaasi asiaa et voi koskaan saada? Mikä on paras musiikillinen löytös? Oletko lihavampi vai laihempi kuin viime vuonna samaa aikaan? Entä rikkaampi vai köyhempi?

arttu ikonen (@arttry) — 30 answers | ASKfm

Kausijuliste Kuinka monta kilometriä koko 50x70 cm, materiaali julistepaperi.

STP - Autistit miettivät kuinka monta kakkapitsaa saarioinen

kuinka monta kenkäparia omistat

lempiherkkus ja kuinka usein suunnilleen syöt sitä? katotko salkkareita? omena vai banaani? mitä tekisit jos huomaisit että olisit lihonut 5kg? onko sulla joku raja jonka yli et halua painosi nousevan? minkävärisiä vaatteita et tykkää käyttää? kuinka monta kenkäparia sinulta löytyy?

Tea and Vanity: marraskuuta 2015

kuinka monta kenkäparia omistat

Ensimmäinen mun tekemä STP, joten ei ihan täydellinen ja tämä oli vain 3 päivän projekti jota halusin kokeilla ja itse olen tyytyväinen tähän videoon. Jos sinäkin olet niin paina

Sairaan rakas elämä: Montako kenkäparia omistat?

Hei kaikki köyhät! Kyselläänpäs vähän että kuinka monta kenkäparia omistat, niin talvi kuin kesäkengät? Itse oon ollut liki 15v työmarkkinatuella, työtön ja ruokaan ja vaatteisiin jää kuukautta kohti 80 euroo ja se menee tietysti ruokaan! Aikoinaan työssä ollessa hankitut kengät on kaikki aikoja sitten hajonneet.

kuinka monta päivää syntymäpäivään
veikkaus rahoittaa
kuinka paljon autoja on maailmassa
mtv total katsomo hinta
kuinka paljon luumuja ummetukseen