Avoin yliopisto

Aihe kiinnosti ja vaikka joskus päätin, että kunhan menis läpi, oli vaikea eli mahdotonta tehdä nopeasti ilman niitä lähteitä. Lopullinen kirjoittaminen ei ollut se ongelma - senkun kirjoitin, mutta kyllähän pikkutarkalla luonteella siihenkin aikaa tuhraantui.

Kuinka paljon teillä on ollut gradussa erilaisia lähteitä?

Eikö niitä vanhoja graduja ole koulusi/yliopistosi kirjastossa julkisesti näytillä ? Ja eikös se riipu vähän alasta ja aiheesta. Itse aloitin lopputyöni tutkimalla 5-10 aiemmin tehtyä työtä, vertailin niistä saatuja arvosanoja ja aika nopeasti aukeni mitä hyvässä lopputyössä tulisi olla.

Lähteiden käyttö ja lähdeviitteiden merkitseminen

kuinka paljon lähteitä gradussa

Jotta opaskirja saisi huomiota, sen markkinoinnissa tulisi tietysti tehdä paljon suuria lupauksia. Jos olisin amerikkalainen, lupaisin, että kirjani lukemalla gradusi valmistuu kuukaudessa. Itse asiassa gradu on mahdollista kirjoittaa kuukaudessa. Todellisuudessa se on mahdollista kirjoittaa jopa vielä nopeammin.

Keskustelu - Mikä siinä GRADUSSA on niin vaikeaa? Kun

Lähteitä keskivertogradussa oli yli 40 (tämä siis koskee teoksia, ei pelkkiä artikkeleita). Monella gradu oli kuitenkin tuota paljon laajempi. Nykyvaatimukset on noin 60-80 sivua. Lähteitä on toki enemmän, koska suurin osa niistä on lyhyitä artikkeleita ja helposti sähköisessä muodossa poimittavia.

GraduOpas 1. OPPAAN TARKOITUS PDF

kuinka paljon lähteitä gradussa

Perussuomalaisten varapuheenjohtajan ja kansanedustajan Laura Huhtasaaren gradussa on huomattavasti enemmän ja systemaattisemmin plagioitua tekstiä kuin Jyväskylän yliopiston tarkastuksessa tuli ilmi, paljastaa Svenska Ylen tekemä selvitys.

Laura Huhtasaaren gradussa vakavaa vilppiä ja plagiointia

Vaikka tekstiäsi olisi kuinka paljon, ym.-lyhennettä käytetään esseesi/tutkielmasi loppuun asti. Jos kirjoittajia on enemmän kuin 5, alusta alkaen kirjoitetaan vain ensimmäisen kirjoittajan nimi ja korvataan muut lyhenteellä ”ym.”

Keskustelu - WHAT??? Katselin netistä muutamaa gradua ja

Finnish: ·how much Definition from Wiktionary, the free dictionary

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

"Yliopistotutkinnon "huipentava" gradu jää monelta tekemättä, eikä välttämättä vain siksi, että se on liian vaativa. Onkin syytä kysyä: "kuinka moni ikui- nen ylioppilas on syystäkin sellainen", eli hän on katsonut sen olevan vain pitkähkö ja huolelli- sesti perusteltu asia-aine jostakin usein va

Keskustelu - Gradu vastaan 500 kommenttia tieteestä

Chords: Db, Eb, Cm, Fm. Chords for Juha Tapio - Kuinka paljon?. Chordify gives you the chords for any song

SIG - Kuinka paljon sua rakastinkaan? - YouTube

kuinka paljon lähteitä gradussa

Listen to Kuinka Paljon Rakkautta from Eila Pellinen's 20 suosikkia / Kultaiset korvarenkaat for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

veikkaus pitkävetokertoimet
veikkaus hold em
kuinka paljon lukio maksaa
quash peli
kuinka paljon asukkaita suur-tukholmassa on