Oppimateriaalit: saksa | Saksa | Abitreenit | yle.fi

kuinka (kysyvä adverbi) millä tavalla, miten Kuinka voit? Kuinka tämä on tehty? kysyy lukumäärää, arvoa tai järjestystä sarjassa kuinka moni?, kuinka monta?, kuinka mones? Kuinka pitkä olet? Kuinka paljon kello on? Käännökset

Saksa – Wikipedia

Elinkautinen vankeus on vankeusrangaistus, joka teoriassa kestää tuomitun kuolemaan saakka.Sen tarkka määritelmä vaihtelee eri lainsäädännöissä. Monissa maissa elinkautiselle vankeudelle on säädetty enimmäiskesto, ja tuomitulla on mahdollisuus saada armahdus, usein tietyn vähimmäisajan jälkeen.

pitkään - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja

Mutta kuinka pitkä tie onkaan ja kuinka leveä kuilu julistusten ja vaatimattomien tulosten välillä! But how long is the road and wide the gulf between the declarations and modest results! laajasti

kuinka saksaksi - Sanakirja.org (suomi-saksa)

kuinka pitkä saksa on

(1993) Kuinka, The Accidentals & Zachary Scot Johnson Linger The Cranberries Cover thesongadayprojec - Duration: 4 minutes, 23 seconds.

kuinka – Wikisanakirja

Kuinka pitkä tämä joki on? Hur lång är denna flod? Matka oli pitkä ja tylsä. Resan var lång och tråkig. Isänsä on melkein kaksi metriä pitkä. Hans far är nästan två meter lång. ~ keppi long stick ~ mies tall man Ylitimme pitkän sillan. Sinne on pitkä matka. Matti on pitkä ikäisekseen.

2019 kevät: saksa pitkä oppimäärä | Saksa | Abitreenit | yle.fi

Saksan kieli (Deutsch, tai die deutsche Sprache) on indoeurooppalaisen kielikunnan germaanisen kieliryhmän länsigermaaniseen haaraan kuuluva kieli.Saksaa käytetään monessa Euroopan valtiossa ja sitä puhuu maailmanlaajuisesti äidinkielenään yli 100 miljoonaa ihmistä.

Kuinka - Home | Facebook

2. Kuinka monta asukasta on portugalissa? 3. Mikä on portugalin pinta-ala? 4. Mikä on portugalin raha-yksikkö? 5. Mikä on portugalin pääkaupunki? 6. Milloin portugali nykyinen vaakuna ja lippu otettiin käyttöön? 7. Milloin Belemin tornia alettiin rakentamaan? 8. Milloin Belemin torni valmistui ja kuinka korkea se oli? 9.

pituus – Wikisanakirja

kuinka pitkä saksa on

Suomi: ·kuinka pitkä jokin esine tai matka on Pituuden yksikkö on metri.· kuinka pitkä joku henkilö on· kuinka kauan jokin kestää (maantiede) itäinen pituus

kuinka suomesta ruotsiksi - RedFox Sanakirja

kuinka pitkä saksa on

2019 syksy: saksa pitkä oppimäärä. Saksan pitkän oppimäärän yo-koe ja vastaukset. Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe).

south park casino peli
voitto välimäki facebook
kuinka paljon voit säästää omalla polttoainetta ajotavallasi?
iholla katsomo 2017
kuinka usein euroopan parlamentti kokoontuu