Miksi liikkuisin, jos mua ei huvita? - Firstbeat

Millä sitten saada itsensä liikkeelle? Vastaus ei mielestäni ole itsekuri, vaan motivaatio. Motivaatiota voi hakea monella eri tavalla, mm. miettimällä mitä haluaa saavuttaa, miksi ja mitä siitä seuraa. Unelmat ja tavoitteet motivoivat toimimaan niiden mukaisesti. Jos ne ovat selkeämpiä, on ne helpompi pitää kirkkaana mielessä.

Huijaa itsesi liikkumaan | Yle Uutiset | yle.fi

This feature is not available right now. Please try again later.

Kuinka saada seniori liikkumaan? | Tikis.fi

Yhtä optimaalista jalkapalloilijan prototyyppiä ei ole olemassa, vaan itsensä tai muut pelaajat voi pelata vapaaksi eri keinoin. Pelaaja voi saada itsensä vapaaksi esimerkiksi hyökkäämällä räjähtävästi tyhjiin tiloihin ja ehtimällä palloihin ennen lähimpiä puolustajia tai ohittamalla pallon kanssa vastustajia.

Kuinka - Home | Facebook

Ei-liikuntahullun sporttimimmin tunnustukset. Dream Teamin Sanna ei ole ikinä ollut mikään liikuntahullu. Hän ei koe, että liikunta olisi aina ihanaa eikä saa liikunnasta mielettömiä hyvän fiiliksen tunteita.

Itsensä johtamisesta: Kuinka koijasin itseni liikkumaan

kuinka saada itsensä liikkumaan

Kirjaa ylös päivittäiset saavutuksesi suhteessa asettamiisi tavoitteisiin. Tulet huomaan, että tämä on tärkeää motivoitumisesi kannalta. Kirjaamisen avulla näet miten kehityt. Tulet hyvin todennäköisesti myös huomaamaan kuinka liikkuminen muuttuu helpommaksi ja pystyt liikkumaan tehokkaammin ja pidempään.

SYKETTÄ.fi | Kuopio

Siinä on melkoinen lista syitä motivoitua liikkumaan, vaikka se ei aina huvita ja aloittaminen olisi vaikeaa. Mutta kuinka saada itsensä liikkeelle, jos motivaatio puuttuu ja ei yksinkertaisesti jaksa tai huvita? Ennen moinen ongelma tuntui itselleni kaukaiselta.

Kuinka saada itsensä liikkeelle joulun jälkeen? | Aamukahvilla

kuinka saada itsensä liikkumaan

Get YouTube without the ads. Kuinka saada rahaa? JMJ Team. Loading Unsubscribe from JMJ Team? Cancel Unsubscribe. Working Subscribe Subscribed Unsubscribe 40.3K.

3 varmasti tehokasta keinoa vähentää vyötärö­rasvaa – eikä

Kuinka. 14,306 likes · 122 talking about this. "Joyous folk pop" - NPR Music

Lihaskuntotesti motivoi liikkumaan! | Forever

– Vaikka saisikin itsensä raahattua liikkumaan, liikunta ei ole niin tehokasta. Kivunsietokyky laskee univajeessa, ja se saa treenin tuntumaan rankemmalta – esimerkiksi kyykkäys tuntuu univajeessa raskaammalta ja luovutat helpommin. Tulee siis tehtyä huonompi treeni, joka tuntuu ikävältä.

Miten motivoitua liikkumaan? Entä miten pitää motivaatiota

Kun mikään ei tunnu onnistuvan ja sängyn pohjalle jääminen tuntuu helpommalta ja ennen kaikkea mielekkäämmältä vaihtoehdolta kuin hiihtoladuille pakkaseen pinkaiseminen, käänny ympäri ja katso taaksesi. On tärkeää huomioida jo saavutetut tavoitteet, olivat ne kuinka pieniä tahansa. Itseään ei tarvitse aina rankaista.

Odotettavissa navakkaa ajatustuulta: Miten saada itsensä

kuinka saada itsensä liikkumaan

Näin on käynyt minullekin monta kertaa. Mutta entä jos liikkumattomuudesta onkin tullut elämäntapa? Miten motivoitua liikkumaan? Tai kuinka ylläpitää hiipuvaa motivaatiota? Liikunta muodostuu säännölliseksi elämässä, kun se tuottaa iloa ja onnistumisen kokemuksia.

Itsensä motivoiminen liikkumiseen | liikuntai.com

Tällöin on oiva paikka ryhtyä luovaksi. Esimerkiksi voit pyytää vanhuksen mukaasi kävelylenkille tai salille ja opettaa muutaman kikan. Teetä hänelle vaikka leikkisä tasapainotesti ja anna hänen itsensä nähdä, mikä tilanne kunnon kanssa on. Yhteinen aika lasten ja lastenlasten kanssa toimii monille isovanhemmille kuin kissanminttu.

dota 2 voitto
pulttibois katsomo
vedonlyönti vihje
kuinka paljon ulosotto voi ottaa eläkkeestä
kuinka kauan perunoiden pitää kiehua