Liikennemerkit -muistipeli | Ymppi | Liikennemerkki ja Pelit

Päivitä liikennemerkkitietämyksesi klikkaamalla tätä linkkiä. Tunnetko kaikki liikennemerkit? Liikenneviraston nettisivuilta löytyy aina ajantasaiset tiedot voimassa olevista liikennemerkeistä.

GTA 5 FINLAND: Poliisit #177 - Tanssiva liikennemerkki

liikennemerkki peli

Näille sivuille on koostettu erilaisia testejä, pelejä ja animaatioita, jotka löytyvät myös asiayhteyden mukaan sivuiltamme. Testaa tietoja, taitoja ja riskejä.

Liikennemerkit testi | Autoliitto

liikennemerkki peli

Elpac Oy on perheyritys, jonka valikoimaan kuuluvat varoituslaitteet, sulkupylväät, muoviaidat, kumijalustat, puomit, pollarit, pyörätelineet sekä penkit.

Road Signs Mahjong - Älypelit - Pelikone - Ilmaiset Pelit ja

Tältä sivulta löydät liikennemerkkiharjoitukset. Ole hyvä. Täältä löydät lisätehtäviä. Lisätehtävät voivat olla pelejä tai muuta ajanvietettä joista ei välttämättä ole teoriakokeen suorittamisen kannalta hyötyä.

Liikennemerkit – Google Play ‑sovellukset

liikennemerkki peli

Joskus jalkakäytävän vieressä on myös pyörätie. Yhdistetylle jalkakäytävälle ja pyörätielle on oma liikennemerkki ja merkinnät tiessä. Ennen tien ylitystä katso riittävän pitkälle kumpaankin suuntaan. Katso myös toiseen suuntaan ja kuuntele samalla, kuuletko lähestyvän auton ääntä.

Elpac Oy

Väylä vastaa maanteillä käytetyistä liikennemerkeistä. Liikenneturvallisuutta vaarantava reikiä tai muita vaurioita voi syntyä hyvinkin nopeasti, jolloin on tärkeä varoittaa muuta liikennettä.

Liikennemerkit -muistipeli

liikennemerkki peli

Visailu Liikennemerkkejä - Merkkejä, joiden merkitystä ei aina tahdo muistaa niiden virallisesta nimestä puhumattakaan. sivustolla visakisa.com

Liikennemerkit | E-koulu.com

Opettajille-osiosta löytyy tietoa lapsista ja liikenteestä, liikennekasvatuksesta sekä runsaasti tehtäviä, harjoituksia, ohjeita, toimintaesimerkkejä ja lomakkeita.

"Mihin tästä saa kääntyä?" 100 sekunnin testi: Tunnistatko

Hockey Players try Red Bull Crashed Ice Track for the first time WITHOUT Practice! - Duration: 13:01. Hockey Tutorial 8,258,917 views

Ilmaiset verkkopelit lapsille | Oppi&ilo

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja asiakasviestintä kiinnostavaa, sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet.

Pelit, testit ja animaatiot | Liikenneturva

liikennemerkki peli

Liikennemerkit -muistipeli

liikennemerkki - Pelikone

Asennuspalvelut. Laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihde-elektroniikan laitteille. Asennukset Prisma Verkkokaupalle suorittaa Hankinta Helmi Oy.

kuinka ohjelmoida androidille
kuinka usein peset vessan
kuinka kauan hanaviini säilyy avattuna
kuinka monta mahdollista rekisterikilpeä
kuinka monta asukasta suomessa on 2018