Peli-Karhut korisjuniorit, Peli-Karhut koripallo, PeKa

peli karhut korisjuniorit

Kuvien muokkaamaton käyttö on sallittu kunhan kuvaaja on mainittu kuvan käytön yhteydessä. The use of unaltered images is allowed as long as photographers name is mentioned.

Peli-Karhut

Peli-Karhuissa lapsesi oppii pelaamaan korista, mutta joukkuelajina koriksen harrastaminen antaa lapsellesi myös paljon muutakin! Pieni pelaaja oppii joukkueessaan sosiaalisuutta, yhteistyökykyä ja suvaitsevaisuutta. Hän oppii, että ponnistelu ja sitkeys palkitaan.

Peli-Karhut

Peli-Karhut Korisjuniorit, Kotka. 1,1 t. tykkäystä. Junioreita pallokerholaisista T19-junioreihin

Peli-Karhut (@PeKaNaiset) | Twitter

Perinteiseen tapaan KTP Koripallo Ry:n syksy startattiin joukkuekuvien merkeissä. Seuran luottokuvaaja Mikko Mäkelä kuvasi jälleen upeat otokset joukkueistamme.

krbt.torneopal.fi - Kymi River Basket Tournament 2019

peli karhut korisjuniorit

"Tiiät siä mikä on Peka 07? Peka 07 tietää kohta sinut!!" Hyppää pariksi minuutiksi Peli-Karhujen -07 tyttöjen hulvattomaan kyytiin!!! Moikka sinä tyttö, joka olet syntynyt vuonna 2007

Peli-Karhut Korisjuniorit, Kotka (2019)

Peli-Karhut on perinteinen kotkalainen koripallo- ja jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1945 Kymin Palloilijat -nimellä. Alkuaikoina lajivalikoima oli todella laaja sisältäen pesäpallon, jääpallon, lentopallon, jääkiekon, koripallon ja jalkapallon.

Peli-Karhut

Peli-Karhut Korisjuniorit, Kotka. 1,1 tuh meeldimist. Junioreita pallokerholaisista T19-junioreihin

Peli Karhut Korisjuniorit - Image Results

7.5.2013 Karhulan Liikuntahalli / Peli-Karhut, korisjuniorit. Päättäjäiset, kausi 2012–2013 (8.5.2013) (Valokuvaajana oli Mikko Mäkelä ja lisää Mikon kuvia löytyy tästä linkistä) Tiistai-iltana Karhulan liikuntahalli täyttyi PeKa:n korisjunioreista ja -toimijoista sekä junnujen vanhemmista.

Peli-Karhut - Inicio | Facebook

peli karhut korisjuniorit

Peli-Karhut. 1,8 mil Me gusta. Peli-Karhut on kotkalainen Naisten Korisliigassa pelaava koripallojoukkue. PeKa on kolminkertainen Suomen mestari sekä

Peli-Karhut, mikrotytöt -07 (www.korisjuniorit.pelikarhut.fi

Junioreita pallokerholaisista T19-junioreihin Peli-Karhut on vuonna 1945 perustettu Kotkalainen urheiluseura. Seura on erikoistunut koripalloon ja jalkapalloon. Koripallojuniorijoukkueita seurassa toimii tällä hetkellä yhdeksässä eri ikäluokassa, joista kaikki on tyttöjoukkueita. Harrasta Hyvässä Seurassa!

Joukkueet - Peli-Karhut - Peli-Karhut korisjuniorit, Peli

Peli-Karhut Korisjuniorit, Kotka. 1.1K likes. Junioreita pallokerholaisista T19-junioreihin

Peli-Karhut Ry - Sportteri

peli karhut korisjuniorit

Peli-Karhut järjestää vain tytöille suunnatun koristurnauksen nyt toista kertaa. Me järjestäjät haluamme kehittää tapahtumasta mielekkään ja hyvähenkisen. Haluamme taata joukkueille sopivan määrän hauskoja otteluita ennen kesätaukoa tai sitten kesätreenikauden alkuun sekä kaikin puolin mahtavan turnauskokemuksen

kuinka alas verenpaine saa laskea
kuinka usein herpes uusiutuu
kuinka paljon kynnet kasvaa kuukaudessa
kuinka kauan kala säilyy pakastimessa
kuinka paljon vettä kuuluu juoda päivässä